Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за волана на 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за волана на 155

Как да го демонтирам без да повредя нещо?
    Въобще как се сваля!?
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 155 2.5 TD

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... E%EB%E0%ED
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Демонтаж на волана на 155

Капачката на класона ме притеснява най-вече.Не бих искал при свалянето да я повредя.
      Alfa Romeo 155 2.5 TD

Comment

Капачката се сваля много лесно .Пъхаш една плоска отверка в някой от процепите в долния край и напъваш внимателно навън .След като излезе долната част нахаш отверката и и дърпаш с ръце навън, да излезе първо единия край, а после другия (нали е трилъчев волана)
        И преди да почнеш обезателно откачи акомулатора, че иначе клаксона ще ти надуе главата .

ПП : Това, което ти казвам го пробвах преди малко специално заради теб и не счупих нищо, така че може да си спокоен

Прилагам ти и една схемичка .
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

капачка на клаксон

Благодаря, колега!
          След малко ще го пробвам.
          Alfa Romeo 155 2.5 TD

Comment

A oт коя друга алфа става волана на 155. ? Става въпрос за 8в мотора без air bag (предполагам има разлика заради air baga)
            От 156 примерно ?
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Волан с Air Bag може да се сложи и на кола без . Това според мен е добър вариант, но цената ми се вижда височка . Ето така ще изглежда на колата
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                Волан с Air Bag може да се сложи и на кола без . Това според мен е добър вариант, но цената ми се вижда височка . Ето така ще изглежда на колата

Този волан е страшен.... И аз съм мераклия за такъв, но от някоя морга в Италия.

Мисълта ми беше дали ще стане от 156, но май този който си показал ти най-добре се връзва с интериора.
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

От 156 незнам Тая снимка май е от на Alfa User колата (дано не се разсърди нещо), а волана пасва защото си е точно за 155 .Голямата риба продава същия, но както вече казах цената ми се вижда височка Иначе другия вариант е ако ходиш в чужбина да си вземеш от ибей един хубав спортен Момо волан и от тука един фланец за 20-25 лв. и си ОК .
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Когато се сложи волан с аербег на кола която е нямала и е била с обикновенното Алфово курмило трябва да се сменят и комутаторите с наклонени към вас,защото срарите идват далече.

АЛФА 155 1.8ТS 94г.

Comment

А ти на кое викаш "комутатори" ?
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Комутатори колега наричам лостовете за првключване на мигачите, чистачките,фаровете и т.н .

АЛФА 155 1.8TS 94г.

Comment

колега

колега на моята колица волана и е момо така я взех ето ти снимка да видиш как изглежда с него
                          sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                          Suzuki GSXR 750 W настоящ
                          Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

в интерес на истината с фланеца волана наистина изскача доста на пред и трудно се стигат лостчетата ама на мен не ми пречи щото са ми дълги пръстите
                            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                            Suzuki GSXR 750 W настоящ
                            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
                            X